Veronica Inside: Scheidsrechter gaat communiceren via stadionspeaker

Veronica Inside: Scheidsrechter gaat communiceren via stadionspeaker

<em>Veronica Inside</em>: Scheidsrechter gaat communiceren via stadionspeaker Er zijn veel ontwikkelingen gaande onder de voetbalscheidsrechters in Nederland. Bas Nijhuis vertelt bij Veronica Inside dat via schermen te zien zal zijn wat er wordt gecheckt door de VAR. En er zijn plannen voor een extra knop voor de scheidsrechter, zodat die kan communiceren naar het publiek toe in het stadion. “Hier is Bas speaking! Dan kom je op de stadionspeaker.” Veronica Inside: ‘UEFA grijpt niet in bij racisme’ Bekijk deze video » Johan Derksen vindt Jandino Asporaat ‘vervelend jochie’, René van der Gijp wel enthousiast Bekijk deze video »
Talkshow :
Veronica Inside: Scheidsrechter gaat communiceren via stadionspeaker

Er zijn veel ontwikkelingen gaande onder de voetbalscheidsrechters in Nederland. Bas Nijhuis vertelt bij Veronica Inside dat via schermen te zien zal zijn wat er wordt gecheckt door de VAR. En er zijn plannen voor een extra knop voor de scheidsrechter, zodat die kan communiceren naar het publiek toe in het stadion. “Hier is Bas speaking! Dan kom je op de stadionspeaker.”

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Scheidsrechter gaat communiceren via stadionspeaker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV