The Masked Singer: Weggestemde Hond blijkt Joke Bruijs

The Masked Singer: Weggestemde Hond blijkt Joke Bruijs

<em>The Masked Singer</em>: Weggestemde Hond blijkt Joke Bruijs In The Masked Singer werd ook deze week weer een karakter weggestemd. Deze keer was het de Hond die de show moest verlaten en niemand minder dan Joke Bruijs bleek in het pak te zitten. Rolling In The Deep niet naar volgende rondeIn het muzikale programma treden elke week bekende Nederlanders op. Ze zijn echter onherkenbaar, omdat ze zingen in een hysterisch pak. De juryleden proberen te raden welke ster er achter het masker schuilt. Deze keer kreeg Rolling In The Deep van Bruijs niet genoeg stemmen waarop de actrice haar masker afdeed en de show moest verlaten. Bekijk het optreden van Joke Bruijs als de Hond in The Masked Singer hierboven. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. The Masked Singer gemist? Gers Pardoel blijkt het konijn. Bekijk deze video » The Masked Singer: Vijf gemaskerde BN’ers zingen Coming Home Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer: Weggestemde Hond blijkt Joke Bruijs

In The Masked Singer werd ook deze week weer een karakter weggestemd. Deze keer was het de Hond die de show moest verlaten en niemand minder dan Joke Bruijs bleek in het pak te zitten.

Rolling In The Deep niet naar volgende ronde
In het muzikale programma treden elke week bekende Nederlanders op. Ze zijn echter onherkenbaar, omdat ze zingen in een hysterisch pak. De juryleden proberen te raden welke ster er achter het masker schuilt. Deze keer kreeg Rolling In The Deep van Bruijs niet genoeg stemmen waarop de actrice haar masker afdeed en de show moest verlaten.

Bekijk het optreden van Joke Bruijs als de Hond in The Masked Singer hierboven.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: Weggestemde Hond blijkt Joke Bruijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV