Marco Borsato reageert enigszins op affaire met Iris Hond: "Ik ben er nu niet mee bezig"

Marco Borsato reageert enigszins op affaire met Iris Hond: "Ik ben er nu niet mee bezig"

Marco Borsato reageert enigszins op affaire met Iris Hond: "Ik ben er nu niet mee bezig" Marco Borsato is de afgelopen dagen volop in het nieuws, nadat hij bekend maakte een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Hij is bij het Ahoy-concert van André Hazes en reageert, enigszins, op alle ophef: "Ik ben er niet mee bezig. Ik geniet van de avond en van de muziek." LiefdeHij kwam goed weg tijdens het interview met de Shownieuws-verslaggeefster, die hem niet rechtstreeks vroeg naar de affaire maar er onhandig wat omheen draaide. Ze refereert aan de liefde tussen André Hazes en zijn Monique en zoekt naar een verband met Marco en Leontine maar komt daar niet veel verder mee. "Ik heb alleen maar liefde en vriendelijkheid gevoeld vanavond", aldus Borsato. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Marco Borsato plaatst foto's Leontine en gezin: "We are family" Bekijk deze video » Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog" Bekijk deze video » André Hazes na Ahoy-concert: "Monique is er en we zijn goed" Bekijk deze video »
TV :
Marco Borsato reageert enigszins op affaire met Iris Hond: "Ik ben er nu niet mee bezig"

Marco Borsato is de afgelopen dagen volop in het nieuws, nadat hij bekend maakte een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Hij is bij het Ahoy-concert van André Hazes en reageert, enigszins, op alle ophef: "Ik ben er niet mee bezig. Ik geniet van de avond en van de muziek."

Liefde
Hij kwam goed weg tijdens het interview met de Shownieuws-verslaggeefster, die hem niet rechtstreeks vroeg naar de affaire maar er onhandig wat omheen draaide. Ze refereert aan de liefde tussen André Hazes en zijn Monique en zoekt naar een verband met Marco en Leontine maar komt daar niet veel verder mee. "Ik heb alleen maar liefde en vriendelijkheid gevoeld vanavond", aldus Borsato. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato reageert enigszins op affaire met Iris Hond: "Ik ben er nu niet mee bezig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV