The Masked Singer: Is Albert Verlinde het roze Monster?

The Masked Singer: Is Albert Verlinde het roze Monster?

<em>The Masked Singer</em>: Is Albert Verlinde het roze Monster? Het blijft een aaibare en lieve verschijning, dat roze monster. Welke bekende Nederlandse man zou er toch in dat pak zitten? "Wat een lieve stem", stelt Loretta Schrijver. Ook Gerard Joling is onder de indruk en noemt de naam van Albert Verlinde. Zeker van zijn zaak is hij echter niet. Bekijk het fragment van The Masked Singer hierboven. Bekijk ook The Masked Singer gemist? Gers Pardoel blijkt het konijn. Bekijk deze video » The Masked Singer: Weggestemde Hond blijkt Joke Bruijs Bekijk deze video » The Masked Singer gemist? Zit Timor Steffens in Neushoorn-pak? Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer: Is Albert Verlinde het roze Monster?

Het blijft een aaibare en lieve verschijning, dat roze monster. Welke bekende Nederlandse man zou er toch in dat pak zitten? "Wat een lieve stem", stelt Loretta Schrijver. Ook Gerard Joling is onder de indruk en noemt de naam van Albert Verlinde. Zeker van zijn zaak is hij echter niet. Bekijk het fragment van The Masked Singer hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: Is Albert Verlinde het roze Monster? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV