Vrachtwagenchauffeurs houden hun hart vast voor de Brexit

Vrachtwagenchauffeurs houden hun hart vast voor de Brexit

Vrachtwagenchauffeurs houden hun hart vast voor de <em>Brexit</em> De chauffeurs in de Rotterdamse haven bereiden zich voor op de Brexit. Binnenkort zullen ze een heel boekwerk aan douanepapieren mee moeten nemen als ze naar Groot-Brittannië moeten. Dit zal tot veel vertraging leiden. Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over handelen en de brexit Brexit: EU en Groot-Brittannië bereiken principeakkoord Bekijk deze video » Boris Johnson weet zeker dat zijn collega's stemmen op new Brexit deal Bekijk deze video » Groot-Brittannië krijgt warm afscheid met Brexit-uitzwaaifestival Bekijk deze video » LIVE beelden stemming Brexit-deal in Brits Lagerhuis Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrachtwagenchauffeurs houden hun hart vast voor de Brexit

De chauffeurs in de Rotterdamse haven bereiden zich voor op de Brexit. Binnenkort zullen ze een heel boekwerk aan douanepapieren mee moeten nemen als ze naar Groot-Brittannië moeten. Dit zal tot veel vertraging leiden.

Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over handelen en de brexit

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrachtwagenchauffeurs houden hun hart vast voor de Brexit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV