Vier jongeren gewond na autocrash in Deil

Vier jongeren gewond na autocrash in Deil

Vier jongeren gewond na <em>autocrash</em> in Deil Vier jongeren raakten gewond in Deil toen hun pick-up tegen een boom aan klapte. Op de beelden is te zien dat de auto helemaal in de prak ligt. Hoe ernstig de verwondingen van de jongeren zijn is niet bekend. Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over het ongeluk in Deil De Wereld Rond Met 80-Jarigen: Techno Ted schopt Dennis van der Geest hard in z’n kruis Bekijk deze video » Heftige beelden: zonneauto Solar Team Twente slaat over de kop na harde windvlaag Bekijk deze video » Ravage na ongeluk A2: hele weg afgesloten, meerdere auto's total loss Bekijk deze video » Ernstig ongeval op de A2 veroorzaakt door spookrijder Bekijk deze video »
Nieuws :
Vier jongeren gewond na autocrash in Deil

Vier jongeren raakten gewond in Deil toen hun pick-up tegen een boom aan klapte. Op de beelden is te zien dat de auto helemaal in de prak ligt. Hoe ernstig de verwondingen van de jongeren zijn is niet bekend.

Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over het ongeluk in Deil

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vier jongeren gewond na autocrash in Deil of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV