Jeugdbendes zijn een groeiend probleem in Rotterdam

Jeugdbendes zijn een groeiend probleem in Rotterdam

<em>Jeugdbendes</em> zijn een groeiend probleem in Rotterdam In Rotterdam worden jeugdbendes een steeds groter probleem. De jongeren gaan elkaar te lijf met hamers en messen. Rivaliserende groepen imponeren elkaar op youtube. De gemeente zegt dat dit een zware opgave is om in de kiem te smoren. Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over jeugdbendes in Rotterdam Raad van Bestuur Rotterdam over steekpartij 14-jarige: 'Geen idee vaan aanleiding' Bekijk deze video » Aanvaring tussen Koerden en Turken in Rotterdam eindigt in meerdere arrestaties en gewonden Bekijk deze video » André Hazes aangekomen in Ahoy Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Jeugdbendes zijn een groeiend probleem in Rotterdam

In Rotterdam worden jeugdbendes een steeds groter probleem. De jongeren gaan elkaar te lijf met hamers en messen. Rivaliserende groepen imponeren elkaar op youtube. De gemeente zegt dat dit een zware opgave is om in de kiem te smoren.

Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over jeugdbendes in Rotterdam

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeugdbendes zijn een groeiend probleem in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV