Martin Garrix imponeert op ADE 2019 in RAI Amsterdam

Martin Garrix imponeert op ADE 2019 in RAI Amsterdam

<em>Martin Garrix</em> imponeert op ADE 2019 in <em>RAI Amsterdam</em> Martin Garrix treedt vrijdag- en zaterdagavond op voor tienduizenden fans in de Amsterdamse RAI, tijdens het Amsterdam Dance Event 2019. De dj, die al meerdere malen tot beste dj ter wereld werd gekroond, imponeert met een grote lichtshow, stampende beats en zijn grote hits. Bekijk beelden van de opening van zijn optreden van vrijdag hierboven. Bekijk ook Marco Borsato reageert enigszins op affaire met Iris Hond: "Ik ben er nu niet mee bezig" Bekijk deze video » Martin Garrix: ‘Blessure was blessing in disguise’ Bekijk deze video » Beelden Tomorrowland op ADE 2019 in Ziggo Dome Amsterdam Bekijk deze video »
Muziek :
Martin Garrix imponeert op ADE 2019 in RAI Amsterdam

Martin Garrix treedt vrijdag- en zaterdagavond op voor tienduizenden fans in de Amsterdamse RAI, tijdens het Amsterdam Dance Event 2019. De dj, die al meerdere malen tot beste dj ter wereld werd gekroond, imponeert met een grote lichtshow, stampende beats en zijn grote hits. Bekijk beelden van de opening van zijn optreden van vrijdag hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martin Garrix imponeert op ADE 2019 in RAI Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV