LIVE beelden stemming Brexit-deal in Brits Lagerhuis

LIVE beelden stemming Brexit-deal in Brits Lagerhuis

LIVE beelden stemming <em>Brexit-deal</em> in Brits Lagerhuis Het is nog altijd onzeker of het Verenigd Koninkrijk eind deze maand daadwerkelijk de EU zal gaan verlaten. Zaterdag buigt het Britse Lagerhuis zich over het Brexit-akkoord dat de Britse premier Boris Johnson afgelopen week bereikte met de EU. No deal-Brexit?De kans dat het uiteindelijk niet lukt om tot goedgekeurde afspraken over de Brexit te komen wordt nog altijd vrij groot geacht, aangezien niet alle partijen zich kunnen vinden in de deal. Er kan dus nog steeds een no deal-Brexit plaatsvinden op 31 oktober. Bekijk LIVE beelden vanuit het Lagerhuis, van The Sun, hierboven. Bekijk ook Boris Johnson weet zeker dat zijn collega's stemmen op new Brexit deal Bekijk deze video » Marco Borsato reageert enigszins op affaire met Iris Hond: "Ik ben er nu niet mee bezig" Bekijk deze video » Ozcan Akyol: "Lastig om goed debat te voeren over Turkije en Syrië" Bekijk deze video »
Nieuws :
LIVE beelden stemming Brexit-deal in Brits Lagerhuis

Het is nog altijd onzeker of het Verenigd Koninkrijk eind deze maand daadwerkelijk de EU zal gaan verlaten. Zaterdag buigt het Britse Lagerhuis zich over het Brexit-akkoord dat de Britse premier Boris Johnson afgelopen week bereikte met de EU.

No deal-Brexit?
De kans dat het uiteindelijk niet lukt om tot goedgekeurde afspraken over de Brexit te komen wordt nog altijd vrij groot geacht, aangezien niet alle partijen zich kunnen vinden in de deal. Er kan dus nog steeds een no deal-Brexit plaatsvinden op 31 oktober. Bekijk LIVE beelden vanuit het Lagerhuis, van The Sun, hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LIVE beelden stemming Brexit-deal in Brits Lagerhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV