Roxeanne Hazes met stomheid geslagen door actie van Facebook

Roxeanne Hazes met stomheid geslagen door actie van Facebook

<em>Roxeanne Hazes</em> met stomheid geslagen door actie van Facebook De cover van het nieuwe album 'Kapot' van Roxeanne Hazes is van Facebook afgehaald. Volgens Facebook is de foto te bloot. Hazes zelf is erg verbaast omdat alleen haar blote schouder te zien is. VerbijseringGaby Blaaser en Beau van Erven Dorens kunnen hun verbazing amper verbergen wanneer ze het horen. "Wat is dit voor een preutse maatschappij aan het worden", aldus Beau. Bekijk hierboven het hele interview met Roxeanne Hazes bij BEAU Gerard Joling over Songfestival-finalist San Marino: 'Alsof ik naar een crematie ben geweest' Bekijk deze video » Roxeanne Hazes over het nummer dat vader Andre voor haar schreef Bekijk deze video » Roxeanne Hazes zingt 'Mama was een klootzak' live bij Jinek Bekijk deze video »
Entertainment :
Roxeanne Hazes met stomheid geslagen door actie van Facebook

De cover van het nieuwe album 'Kapot' van Roxeanne Hazes is van Facebook afgehaald. Volgens Facebook is de foto te bloot. Hazes zelf is erg verbaast omdat alleen haar blote schouder te zien is.

Verbijsering
Gaby Blaaser en Beau van Erven Dorens kunnen hun verbazing amper verbergen wanneer ze het horen. "Wat is dit voor een preutse maatschappij aan het worden", aldus Beau.

Bekijk hierboven het hele interview met Roxeanne Hazes bij BEAU

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes met stomheid geslagen door actie van Facebook of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen