Nederlanders vluchten uit Barcelona naar aanleiding van de heftige rellen

Nederlanders vluchten uit Barcelona naar aanleiding van de heftige rellen

Nederlanders <em>vluchten</em> uit Barcelona naar aanleiding van de heftige <em>rellen</em> Brand in de straat en vernielde auto's. De rellen die al een week gaande zijn in Barcelona lopen uit de hand. De duizenden demonstranten willen een onafhankelijk Catalonië en zijn daarom de straat op gegaan. Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over de rellen in Barcelona Frenkie de Jong over interlandperiode: "Ik heb me echt weleens beter gevoeld" Bekijk deze video » Demonstraties Barcelona: Catalanen demonstreren bij het vliegveld Bekijk deze video » Lionel Messi geeft speech doordrenkt van zelfvertrouwen "We gaan alle titels winnen" Bekijk deze video » Indrukwekkende mars tijdens protesten in Barcelona Bekijk deze video »
Nieuws :
Nederlanders vluchten uit Barcelona naar aanleiding van de heftige rellen

Brand in de straat en vernielde auto's. De rellen die al een week gaande zijn in Barcelona lopen uit de hand. De duizenden demonstranten willen een onafhankelijk Catalonië en zijn daarom de straat op gegaan.

Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over de rellen in Barcelona

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederlanders vluchten uit Barcelona naar aanleiding van de heftige rellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV