Voormalig president Theresa May wil woord bij daad houden

Voormalig president Theresa May wil woord bij daad houden

Voormalig president <em>Theresa May</em> wil woord bij daad houden Voormalig president Theresa May ervaart deja vu wanneer het haar beurt is om haar woord te doen in het Britse Lagerhuis. Ze betoogt tegen iedereen te zijn die niet vóór de Brexit is. De toekomstVolgens May moet het parlement woord bij daad houden en het referendum van 2016 eer aan doen. In haar ogen bepaalt de beslissing van vandaag niet alleen de toekomst van het land maar ook de toekomst van de politiek. Bekijk hierboven de hele speech van Theresa May LIVE-beelden troonrede Koningin Elizabeth vanuit Londen Bekijk deze video » Brexit: EU en Groot-Brittannië bereiken principeakkoord Bekijk deze video » Boris Johnson weet zeker dat zijn collega's stemmen op new Brexit deal Bekijk deze video » LIVE beelden stemming Brexit-deal in Brits Lagerhuis Bekijk deze video »
Nieuws :
Voormalig president Theresa May wil woord bij daad houden

Voormalig president Theresa May ervaart deja vu wanneer het haar beurt is om haar woord te doen in het Britse Lagerhuis. Ze betoogt tegen iedereen te zijn die niet vóór de Brexit is.

De toekomst
Volgens May moet het parlement woord bij daad houden en het referendum van 2016 eer aan doen. In haar ogen bepaalt de beslissing van vandaag niet alleen de toekomst van het land maar ook de toekomst van de politiek.

Bekijk hierboven de hele speech van Theresa May

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voormalig president Theresa May wil woord bij daad houden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV