Nieuw Zeeland verslaat Ierland en gaat door naar de halve finale WK rugby

Nieuw Zeeland verslaat Ierland en gaat door naar de halve finale WK rugby

Nieuw Zeeland verslaat Ierland en gaat door naar de halve finale <em>WK rugby</em> Nieuw Zeeland verslaat Ierland in de kwart finale van het WK rugby. In de eerste paar minuten heeft Nieuw Zeeland al een voorsprong te pakken. Rond de zeventigste minuut pakt Ierland ook een paar punten maar het is al met ze gedaan. Nieuw Zeeland wint met 46-14 en gaat door naar de halve finale. Bekijk hierboven de hoogtepunten van de wedstrijd Nieuw Zeeland-Ierland Japan scoort derde punt tegen Schotland (WK Rugby 2019) Bekijk deze video » Japan wint van Schotland (WK Rugby 2019) Bekijk deze video » Engeland verslaat Australië en gaat door naar de halve finale WK rugby Bekijk deze video »
Sport :
Nieuw Zeeland verslaat Ierland en gaat door naar de halve finale WK rugby

Nieuw Zeeland verslaat Ierland in de kwart finale van het WK rugby. In de eerste paar minuten heeft Nieuw Zeeland al een voorsprong te pakken. Rond de zeventigste minuut pakt Ierland ook een paar punten maar het is al met ze gedaan. Nieuw Zeeland wint met 46-14 en gaat door naar de halve finale.

Bekijk hierboven de hoogtepunten van de wedstrijd Nieuw Zeeland-Ierland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw Zeeland verslaat Ierland en gaat door naar de halve finale WK rugby of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV