Boris Johnson kan Brexit deal niet van de grond krijgen

Boris Johnson kan Brexit deal niet van de grond krijgen

Boris Johnson kan <em>Brexit</em> deal niet van de grond krijgen Met een verschil van 16 stemming kan Boris Johnson net niet de Brexit stemming van de grond krijgen. Dit is allemaal erg teleurstellend voor Johnson die vandaag niet geschiedenis zal schrijven. De stemming zal er komen, alleen niet vandaag. Bekijk hierboven het verslag over de Brexit Vrachtwagenchauffeurs houden hun hart vast voor de Brexit Bekijk deze video » Stemming over Brexit wordt mogelijk uitgesteld Bekijk deze video » Voormalig president Theresa May wil woord bij daad houden Bekijk deze video » Stemming voor de Brexit is wederom uitgesteld Bekijk deze video »
Nieuws :
Boris Johnson kan Brexit deal niet van de grond krijgen

Met een verschil van 16 stemming kan Boris Johnson net niet de Brexit stemming van de grond krijgen. Dit is allemaal erg teleurstellend voor Johnson die vandaag niet geschiedenis zal schrijven. De stemming zal er komen, alleen niet vandaag.

Bekijk hierboven het verslag over de Brexit

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boris Johnson kan Brexit deal niet van de grond krijgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen