Samenvatting RKC Waalwijk - Ajax

Samenvatting RKC Waalwijk - Ajax

Samenvatting RKC Waalwijk - Ajax Alle hoogtepunten RKC Waalwijk - Ajax Samenvatting RKC Waalwijk - Ajax Bekijk deze video » RKC Waalwijk - Ajax 0-1 door Dusan Tadic Bekijk deze video » RKC Waalwijk - Ajax 1-1 door Saïd Bakari Bekijk deze video » RKC Waalwijk - Ajax 1-2 door Quincy Promes Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk in de tiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing RKC Waalwijk - Ajax Op zaterdag 19 oktober speelt Ajax de Eredivisiewedstrijd tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in het Mandemakers Stadion. De wedstrijd begint om 18.30 uur en staat onder leiding van Allard Lindhout. AjaxZo slecht als het draait bij de tegenstander van zaterdagavond, zo goed draait het bij Ajax. De manschappen van Erik ten Hag hebben dit seizoen nauwelijks steken laten vallen en na de eerste periode in het nieuwe seizoen zijn de Amsterdammers zowel in de Eredivisie als in groep H van de Champions League koploper. RKC WaalwijkDe rentree op het hoogste niveau in Nederland verloopt nog niet zoals gehoopt voor de Brabanders. Hoewel het er aanvankelijk nog op leek dat RKC de nederlagen kon wijten aan pech, begint het er toch stevig op te lijken dat de club kwalitatief gewoonweg ruimschoots tekort schiet in de Eredvisie. EredivisieIn de tiende speelronde van de Eredivisie speelt Ajax tegen RKC Waalwijk, gaat PSV op bezoek bij FC Utrecht en komt Heracles naar Rotterdam voor een wedstrijd in de Kuip. Opstelling AjaxOnana; Dest, Blind, Veltman, Mazraoui; Martinez, Promes, Van de Beek; Huntelaar, Tadic, Ziyech. Opstelling RKC WaalwijkVaessen; Delcroix, Mulder, Drost, Gaari; Leemans, Rienstra, Spierings, Tahiri; Vente, Elbers. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk in de Eredivisie.
Voetbal :

Alle hoogtepunten RKC Waalwijk - Ajax


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk in de tiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - Ajax

Op zaterdag 19 oktober speelt Ajax de Eredivisiewedstrijd tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in het Mandemakers Stadion. De wedstrijd begint om 18.30 uur en staat onder leiding van Allard Lindhout.

Ajax
Zo slecht als het draait bij de tegenstander van zaterdagavond, zo goed draait het bij Ajax. De manschappen van Erik ten Hag hebben dit seizoen nauwelijks steken laten vallen en na de eerste periode in het nieuwe seizoen zijn de Amsterdammers zowel in de Eredivisie als in groep H van de Champions League koploper.

RKC Waalwijk
De rentree op het hoogste niveau in Nederland verloopt nog niet zoals gehoopt voor de Brabanders. Hoewel het er aanvankelijk nog op leek dat RKC de nederlagen kon wijten aan pech, begint het er toch stevig op te lijken dat de club kwalitatief gewoonweg ruimschoots tekort schiet in de Eredvisie.

Eredivisie
In de tiende speelronde van de Eredivisie speelt Ajax tegen RKC Waalwijk, gaat PSV op bezoek bij FC Utrecht en komt Heracles naar Rotterdam voor een wedstrijd in de Kuip.

Opstelling Ajax
Onana; Dest, Blind, Veltman, Mazraoui; Martinez, Promes, Van de Beek; Huntelaar, Tadic, Ziyech.

Opstelling RKC Waalwijk
Vaessen; Delcroix, Mulder, Drost, Gaari; Leemans, Rienstra, Spierings, Tahiri; Vente, Elbers.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk in de Eredivisie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting RKC Waalwijk - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV