Boeren uit Boer Zoekt Vrouw organiseren speciale boerenmarkt

Boeren uit Boer Zoekt Vrouw organiseren speciale boerenmarkt

Boeren uit <em>Boer Zoekt Vrouw</em> organiseren speciale boerenmarkt Het is een bijzonder tafereel: Boer Tom, boer Jos en boer Geert op één boerenmarkt. Dat is de 'tv-boer is troef markt', met heel veel Boer Zoekt Vrouw boeren. Het is alweer de derde editie van de boerenmarkt, dat ooit een idee was in de Boer Zoekt Vrouw-appgroep. Dit jaar vond de happening plaats in de schuur van boerin Steffie. Bekijk het fragment over de Boer Zoekt Vrouw boerenmarkt hierboven. Boer Geert op vrouwenjacht op Boer Zoekt Vrouw-boerenmarkt Bekijk deze video »
TV :
Boeren uit Boer Zoekt Vrouw organiseren speciale boerenmarkt

Het is een bijzonder tafereel: Boer Tom, boer Jos en boer Geert op één boerenmarkt. Dat is de 'tv-boer is troef markt', met heel veel Boer Zoekt Vrouw boeren.

Het is alweer de derde editie van de boerenmarkt, dat ooit een idee was in de Boer Zoekt Vrouw-appgroep. Dit jaar vond de happening plaats in de schuur van boerin Steffie.

Bekijk het fragment over de Boer Zoekt Vrouw boerenmarkt hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boeren uit Boer Zoekt Vrouw organiseren speciale boerenmarkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV