André Hazes over Ahoy concertreeks: "Op het einde had ik het een beetje zwaar"

André Hazes over Ahoy concertreeks: "Op het einde had ik het een beetje zwaar"

<em>André Hazes</em> over Ahoy concertreeks: &quot;Op het einde had ik het een beetje zwaar&quot; André Hazes stond vrijdag en zaterdag voor de derde keer op rij te knallen in de Ahoy. Ook vanavond gaat de zanger nog even knallen tijdens zijn laatste concert van de reeks De avond van je leven. Beter gegaan dan verwachtAan RTL-Boulevard vertelt Hazes: "Ik heb eigenlijk wel genoten, moet ik zeggen. Vanaf seconde één zat ik erin. Het is eigenlijk beter gegaan, dan ik in mijn hoofd had." Wel vertelt de zanger dat hij het na twee uur een beetje zwaar had: "Op het einde had ik het een beetje zwaar, maar dat is ook niet zo gek, want het is in één keer twee en half uur knallen", aldus André Bekijk hierboven het RTL-Boulevard interview met André Hazes over zijn concertreeks De avond van je leven. André Hazes en Marco Borsato hebben veel zin in Ahoy: "We hebben hele mooie plannen" Bekijk deze video » André Hazes wordt na stoeipartij aangevallen door zijn hond Gioia Bekijk deze video » André Hazes lanceert video bij Heb Ik Jou Echt Gekend Bekijk deze video »
TV :
André Hazes over Ahoy concertreeks: "Op het einde had ik het een beetje zwaar"

André Hazes stond vrijdag en zaterdag voor de derde keer op rij te knallen in de Ahoy. Ook vanavond gaat de zanger nog even knallen tijdens zijn laatste concert van de reeks De avond van je leven.

Beter gegaan dan verwacht
Aan RTL-Boulevard vertelt Hazes: "Ik heb eigenlijk wel genoten, moet ik zeggen. Vanaf seconde één zat ik erin. Het is eigenlijk beter gegaan, dan ik in mijn hoofd had." Wel vertelt de zanger dat hij het na twee uur een beetje zwaar had: "Op het einde had ik het een beetje zwaar, maar dat is ook niet zo gek, want het is in één keer twee en half uur knallen", aldus André

Bekijk hierboven het RTL-Boulevard interview met André Hazes over zijn concertreeks De avond van je leven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes over Ahoy concertreeks: "Op het einde had ik het een beetje zwaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV