Sassuolo - Inter Milan: Boga maakt 3-4 (Serie A)

Sassuolo - Inter Milan: Boga maakt 3-4 (Serie A)

<em>Sassuolo - Inter Milan:</em> Boga maakt 3-4 (Serie A) In de Serie A speelden Sassuolo en Inter Milan tegen elkaar. Inter Milan kwam al snel op voorsprong in de wedstrijd. Sassuolo kwam in de 15e minuut terug. In de 38e minuut maakte Lukaku de 1-2. Hierna was het hek van de dam. Inter Milaan stond tot het laatste kwartier van de wedstrijd op een voorsprong van 1-4. Sassuolo gaf echter niet op. In de 74e minuut maakten zij de 2-4. Het doelpunt werd gemaakt door Djuricic. In de 81e minuut wist Boga de 3-4 te maken. Bekijk de video van het doelpunt van Boga hierboven. Sassuolo - Inter Milan: Lukaku 2-1 (Serie A) Bekijk deze video » Sassuolo - Inter Milan: Djuricic maakt 2-4 (Serie A) Bekijk deze video »
Voetbal :
Sassuolo - Inter Milan: Boga maakt 3-4 (Serie A)

In de Serie A speelden Sassuolo en Inter Milan tegen elkaar. Inter Milan kwam al snel op voorsprong in de wedstrijd. Sassuolo kwam in de 15e minuut terug. In de 38e minuut maakte Lukaku de 1-2. Hierna was het hek van de dam.

Inter Milaan stond tot het laatste kwartier van de wedstrijd op een voorsprong van 1-4. Sassuolo gaf echter niet op. In de 74e minuut maakten zij de 2-4. Het doelpunt werd gemaakt door Djuricic. In de 81e minuut wist Boga de 3-4 te maken.

Bekijk de video van het doelpunt van Boga hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sassuolo - Inter Milan: Boga maakt 3-4 (Serie A) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV