André Hazes is verslaafd aan sporten en traint tussen zijn Ahoy-concerten door

André Hazes is verslaafd aan sporten en traint tussen zijn Ahoy-concerten door

<em>André Hazes</em> is verslaafd aan sporten en traint tussen zijn Ahoy-concerten door André Hazes bekent een sportobsessie te hebben, dat zegt de zanger in het Algemeen Dagblad. "Het begon met één of twee keer trainen per week. Inmiddels ben ik dagelijks in de weer met gewichten en fitnessapparatuur. Werken aan mijn lijf en conditie is een verslaving geworden", aldus Hazes. De volkszanger kan het dan ook niet laten om tussen zijn concerten door tijdens zijn Ahoy-concertreeks De avond van je leven even te trainen op zijn kamer. Bekijk de Instagrambeelden waarin André Hazes zich in het zweet werkt hierboven. André Hazes glundert na vakantie: "Ik denk dat Monique elke avond in Ahoy komt" Bekijk deze video » André Hazes aangekomen in Ahoy Rotterdam Bekijk deze video » André Hazes over Ahoy concertreeks: "Op het einde had ik het een beetje zwaar" Bekijk deze video »
Amusement :
André Hazes is verslaafd aan sporten en traint tussen zijn Ahoy-concerten door

André Hazes bekent een sportobsessie te hebben, dat zegt de zanger in het Algemeen Dagblad. "Het begon met één of twee keer trainen per week. Inmiddels ben ik dagelijks in de weer met gewichten en fitnessapparatuur. Werken aan mijn lijf en conditie is een verslaving geworden", aldus Hazes.

De volkszanger kan het dan ook niet laten om tussen zijn concerten door tijdens zijn Ahoy-concertreeks De avond van je leven even te trainen op zijn kamer.

Bekijk de Instagrambeelden waarin André Hazes zich in het zweet werkt hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes is verslaafd aan sporten en traint tussen zijn Ahoy-concerten door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV