Zoekactie vermiste Sacco Tange: 'Flinke opkomst'

Zoekactie vermiste Sacco Tange: 'Flinke opkomst'

<em>Zoekactie vermiste Sacco Tange:</em> 'Flinke opkomst' In de omgeving Oosterhout hebben meer dan 200 mensen meegeholpen bij de zoektocht naar een vermiste man. De 53-jarige vader Sacco Tange is al geruime tijd vermist. Vrienden, kennissen en leden van de hockeyclub in Oosterhout waar de kinderen van Tange lid van zijn, hielpen mee met de zoektocht. Daarnaast zochten nog mensen mee die van de zoekactie hadden gehoord. Bekijk de beelden van de zoektocht naar Sacco Tange hierboven. Flinke opkomst zoekactie naar vermiste vader Sacco Tange (53) uit Oosterhout Bekijk deze video » Crashdrama Deventer: 'Ene in coma, andere kan niet bewegen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zoekactie vermiste Sacco Tange: 'Flinke opkomst'

In de omgeving Oosterhout hebben meer dan 200 mensen meegeholpen bij de zoektocht naar een vermiste man. De 53-jarige vader Sacco Tange is al geruime tijd vermist. Vrienden, kennissen en leden van de hockeyclub in Oosterhout waar de kinderen van Tange lid van zijn, hielpen mee met de zoektocht. Daarnaast zochten nog mensen mee die van de zoekactie hadden gehoord.

Bekijk de beelden van de zoektocht naar Sacco Tange hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoekactie vermiste Sacco Tange: 'Flinke opkomst' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV