Nikkie de Jager van NikkieTutorials verandert haar moeder in Morticia Addams

Nikkie de Jager van NikkieTutorials verandert haar moeder in Morticia Addams

<em>Nikkie de Jager</em> van <em>NikkieTutorials</em> verandert haar moeder in <em>Morticia Addams</em> Het is Halloweek op het YouTube-kanaal NikkieTutorials. Visagiste Nikkie de Jager, die afgelopen woensdag te gast was in de eerste aflevering van de talkshow Ladies Night, creëert komende tijd allemaal Halloween make-uplooks. In deze video van Halloweek tovert Nikkie haar moeder om in Morticia Addams van de Addams Familiy. Bekijk de Halloween make-up tutorial met Nikkie's moeder bovenaan dit artikel. Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen Bekijk deze video » NikkieTutorials bedankt haar fans: "Ik kan gewoon niet geloven dat dit mijn leven is" Bekijk deze video » Nikkie Tutorials reikt Televizier-Ster uit voor beste Online Videoserie Bekijk deze video »
Amusement :
Nikkie de Jager van NikkieTutorials verandert haar moeder in Morticia Addams

Het is Halloweek op het YouTube-kanaal NikkieTutorials. Visagiste Nikkie de Jager, die afgelopen woensdag te gast was in de eerste aflevering van de talkshow Ladies Night, creëert komende tijd allemaal Halloween make-uplooks. In deze video van Halloweek tovert Nikkie haar moeder om in Morticia Addams van de Addams Familiy.

Bekijk de Halloween make-up tutorial met Nikkie's moeder bovenaan dit artikel.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager van NikkieTutorials verandert haar moeder in Morticia Addams of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV