Honderden schapen verzorgen overlast in centrum Madrid

Honderden schapen verzorgen overlast in centrum Madrid

Honderden <em>schapen</em> verzorgen <em>overlast</em> in centrum <em>Madrid</em> In plaats van auto's en ander gemotoriseerd verkeer liepen er zondag schapen door het centrum van Madrid. De schapen liepen over de traditionele route naar zuidelijker gelegen weides. De doortocht is ook een protest. Schaapherders willen een betere bescherming voor eeuwenoude graasroutes. Bekijk het fragment over de schapen in Madrid hierboven. Boerenprotest: Trekkers zorgen voor grote chaos op de weg Bekijk deze video » Ernstig ongeval op de A2 veroorzaakt door spookrijder Bekijk deze video »
Nieuws :
Honderden schapen verzorgen overlast in centrum Madrid

In plaats van auto's en ander gemotoriseerd verkeer liepen er zondag schapen door het centrum van Madrid. De schapen liepen over de traditionele route naar zuidelijker gelegen weides. De doortocht is ook een protest. Schaapherders willen een betere bescherming voor eeuwenoude graasroutes.

Bekijk het fragment over de schapen in Madrid hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Honderden schapen verzorgen overlast in centrum Madrid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV