Undercover in Nederland gemist? Oplichter is Alberto "spuugzat"!

Undercover in Nederland gemist? Oplichter is Alberto "spuugzat"!

<em>Undercover in Nederland</em> gemist? Oplichter is Alberto &quot;spuugzat&quot;! Een van de oplichters die Alberto op het spoor is in deze aflevering vind het niet per se leuk dat Alberto voor de zoveelste keer bij hem op bezoek komt: "Je moet nu een keer je bek houden, ik begin je een beetje zat te worden. Oprotten nou! Flikker toch op man!" Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven. Je kunt elke uitzending van Undercover in Nederland terugkijken op Gids.tv. Alberto Stegeman wordt uitgescholden voor....dwaasbanaan Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Oplichter is Alberto "spuugzat"! Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland gemist? Oplichter is Alberto "spuugzat"!

Een van de oplichters die Alberto op het spoor is in deze aflevering vind het niet per se leuk dat Alberto voor de zoveelste keer bij hem op bezoek komt: "Je moet nu een keer je bek houden, ik begin je een beetje zat te worden. Oprotten nou! Flikker toch op man!"

Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven. Je kunt elke uitzending van Undercover in Nederland terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Oplichter is Alberto "spuugzat"! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV