Andy Murray wint European Open in Antwerpen

Andy Murray wint European Open in Antwerpen

<em>Andy Murray</em> wint <em>European Open</em> in <em>Antwerpen</em> Andy Murray heeft voor het eerst sinds 2017 weer een toernooi gewonnen in het enkelspel. De door blessures geplaagde Schot leek zondag in de finale van Antwerpen de zege aan de Zwitser Stan Wawrinka te moeten laten. Murray knokte zich echter terug van een achterstand van 6-3 3-1. De voormalige nummer één won, na een partij die 2,5 uur duurde, met 3-6 6-4 6-4. Bekijk de samenvatting van de finale Murray - Wawrinka hierboven. U.S Open enkelspel te vroeg voor Andy Murray Bekijk deze video » Andy Murray woest op Fabio Fognini: ‘Shut up!’ Bekijk deze video »
Tennis :
Andy Murray wint European Open in Antwerpen

Andy Murray heeft voor het eerst sinds 2017 weer een toernooi gewonnen in het enkelspel. De door blessures geplaagde Schot leek zondag in de finale van Antwerpen de zege aan de Zwitser Stan Wawrinka te moeten laten. Murray knokte zich echter terug van een achterstand van 6-3 3-1. De voormalige nummer één won, na een partij die 2,5 uur duurde, met 3-6 6-4 6-4.

Bekijk de samenvatting van de finale Murray - Wawrinka hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Andy Murray wint European Open in Antwerpen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV