Zondag met Lubach gemist? De aanpak van drugscriminaliteit in Amsterdam

Zondag met Lubach gemist? De aanpak van drugscriminaliteit in Amsterdam

Zondag met Lubach gemist? De aanpak van drugscriminaliteit in Amsterdam De politie in Amsterdam gaat de drugscriminaliteit actief verstoren en hinderen. Er is nog wel een probleem, want het is nog niet helemaal duidelijk hoe ze dat willen gaan doen. Gelukkig licht burgemeester Femke Halsema de plannen toe in een videoboodschap aan de politie. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Tweede aflevering Zondag met Lubach: Drenths gezin ontsnapt uit Jort Kelder? Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Problemen bij Partij van de Dieren Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? De aanpak van drugscriminaliteit in Amsterdam

De politie in Amsterdam gaat de drugscriminaliteit actief verstoren en hinderen. Er is nog wel een probleem, want het is nog niet helemaal duidelijk hoe ze dat willen gaan doen. Gelukkig licht burgemeester Femke Halsema de plannen toe in een videoboodschap aan de politie.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? De aanpak van drugscriminaliteit in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV