Zondag met Lubach gemist? Boeren en het stikstofprobleem

Zondag met Lubach gemist? Boeren en het stikstofprobleem

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Boeren en het stikstofprobleem De afgelopen weken protesteerden de boeren op hun trekkers tegen stikstofregels. Nederland heeft een stikstofprobleem. Een deel van de stikstof komt uit het buitenland en daar kunnen we niet zo veel aan doen. Maar het grootste deel komt door veeteelt. Omdat de landbouw de grootste bron van stikstof is, moet de oplossing voor een groot deel uit die sector komen. En daarom moet er iets radicaal veranderen aan de Nederlandse veeteelt. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Na onrust Forum voor Democratie nu ook problemen Partij voor de Dieren Bekijk deze video » Tweede aflevering Zondag met Lubach: Drenths gezin ontsnapt uit Jort Kelder? Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Boeren en het stikstofprobleem Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Boeren en het stikstofprobleem

De afgelopen weken protesteerden de boeren op hun trekkers tegen stikstofregels. Nederland heeft een stikstofprobleem. Een deel van de stikstof komt uit het buitenland en daar kunnen we niet zo veel aan doen. Maar het grootste deel komt door veeteelt. Omdat de landbouw de grootste bron van stikstof is, moet de oplossing voor een groot deel uit die sector komen. En daarom moet er iets radicaal veranderen aan de Nederlandse veeteelt.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Boeren en het stikstofprobleem of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV