Eerste aflevering Typisch: Land van Hulst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Typisch: Land van Hulst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch: Land van Hulst Het nieuwe deel van de documentaireserie Typisch gaat over Hulst in Zeeuws-Vlaanderen, drie weken lang elke maandag tot en met donderdag rond 19:15 uur op NPO 2. AndersVoordat je het doorhebt passeer hier je de Belgische grens, maar de bewoners van Hulst voelen zich zeker geen Belg. De mensen voelen zich echter ook niet Nederlands en eigenlijk ook niet echt Zeeuws. Ze voelen zich vooral anders en zijn daar trots op. Dat maakt ze uniek. VerblijfspapierenIn de eerste aflevering beweegt kroegbaas Peter hemel en aarde om Fermin, zijn buitenlandse hulp in het café, aan verblijfspapieren te helpen. PositiviteitsgoeroeIsmael gooit zijn bloemenzaak in de uitverkoop om zijn droom waar te maken: dé positiviteitsgoeroe van Zeeuws-Vlaanderen worden. En Schillemans, de kleinste kruidenier van het Land van Hulst, blijft strijdbaar in de Zeeuwse supermarktoorlog. :[broadcast:videos](ids:"107742" title:"")
Uitzending :

Het nieuwe deel van de documentaireserie Typisch gaat over Hulst in Zeeuws-Vlaanderen, drie weken lang elke maandag tot en met donderdag rond 19:15 uur op NPO 2.

Anders
Voordat je het doorhebt passeer hier je de Belgische grens, maar de bewoners van Hulst voelen zich zeker geen Belg. De mensen voelen zich echter ook niet Nederlands en eigenlijk ook niet echt Zeeuws. Ze voelen zich vooral anders en zijn daar trots op. Dat maakt ze uniek.

Verblijfspapieren
In de eerste aflevering beweegt kroegbaas Peter hemel en aarde om Fermin, zijn buitenlandse hulp in het café, aan verblijfspapieren te helpen.

Positiviteitsgoeroe
Ismael gooit zijn bloemenzaak in de uitverkoop om zijn droom waar te maken: dé positiviteitsgoeroe van Zeeuws-Vlaanderen worden. En Schillemans, de kleinste kruidenier van het Land van Hulst, blijft strijdbaar in de Zeeuwse supermarktoorlog.

:[broadcast:videos](ids:"107742" title:"")

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Typisch: Land van Hulst of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV