Door Andere Ogen over Linda de Mol gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Door Andere Ogen over Linda de Mol gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Door Andere Ogen over Linda de Mol gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Door Andere Ogen een portret van Linda de Mol, een spontane en goedlachse vrouw die in haar werk niets aan het toeval overlaat. BN'ersHet leven en de carrière van Linda worden geduid door Jildou van der Bijl, Tjitske Reidinga, Tony Berk, Mark Koster en Marc Conrad. Drie JohnnenOok wordt er uitgebreid in gegaan op de familiegeschiedenis van de familie De Mol. De drie Johnnen die in enkele generaties spectaculair op de sociale ladder klommen. Linda's opa was orkestleider in het schnabbelcircuit, haar vader was aanvankelijk charmezanger maar ontwikkelde zich tot artiestenmanager en haar broer werd mediamagnaat. DNADe winnaarsmentaliteit hoort bij het DNA van de familie, zeggen duiders in het programma. Niet alleen als het gaat om kijkcijfers, maar ook thuis aan de keukentafel. Linda de Mol ging met hoofdluis naar Televizier-Ring Gala Bekijk deze video » Linda de Mol over geld: "Ik geneer me weleens voor mijn rijkdom" Bekijk deze video »
Uitzending :

In deze aflevering van Door Andere Ogen een portret van Linda de Mol, een spontane en goedlachse vrouw die in haar werk niets aan het toeval overlaat.

BN'ers
Het leven en de carrière van Linda worden geduid door Jildou van der Bijl, Tjitske Reidinga, Tony Berk, Mark Koster en Marc Conrad.

Drie Johnnen
Ook wordt er uitgebreid in gegaan op de familiegeschiedenis van de familie De Mol. De drie Johnnen die in enkele generaties spectaculair op de sociale ladder klommen. Linda's opa was orkestleider in het schnabbelcircuit, haar vader was aanvankelijk charmezanger maar ontwikkelde zich tot artiestenmanager en haar broer werd mediamagnaat.

DNA
De winnaarsmentaliteit hoort bij het DNA van de familie, zeggen duiders in het programma. Niet alleen als het gaat om kijkcijfers, maar ook thuis aan de keukentafel.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Door andere ogen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV