Rijk Hofman moet Expeditie Robinson verlaten na zenuwslopende balkproef

Rijk Hofman moet Expeditie Robinson verlaten na zenuwslopende balkproef

Rijk Hofman moet <em>Expeditie Robinson</em> verlaten na zenuwslopende balkproef De drie bewoners van Duivelseiland - Akwasi, Rijk Hofman en Kim Kötter - werden onderworpen aan een zenuwslopende balkproef. De inzet was hoog: de winnaar keert terug in de Expeditie, de nummer twee blijft op Duivelseiland en de verliezer moet naar huis. EnergieRijk Hofman gaf in eerdere afleveringen al aan dat zijn energieniveau, door het schrijnende gebrek aan voedsel op Duivelseiland, hard omlaag ging. De moeilijkheidsgraad van de balkproef ging nog een stapje omhoog, want het drietal moest de proef 's nachts ondergaan. Uiteindelijk viel Hofman als eerste, waarna Akwasi het langst bleef staan en dus terugkeert in de Expeditie. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson: Rijk en Kim schrikken van Akwasi op Duivelseiland Bekijk deze video » Expeditie Robinson: samensmeltingsdiner zorgt voor vreugde Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Rijk Hofman moet Expeditie Robinson verlaten na zenuwslopende balkproef

De drie bewoners van Duivelseiland - Akwasi, Rijk Hofman en Kim Kötter - werden onderworpen aan een zenuwslopende balkproef. De inzet was hoog: de winnaar keert terug in de Expeditie, de nummer twee blijft op Duivelseiland en de verliezer moet naar huis.

Energie
Rijk Hofman gaf in eerdere afleveringen al aan dat zijn energieniveau, door het schrijnende gebrek aan voedsel op Duivelseiland, hard omlaag ging. De moeilijkheidsgraad van de balkproef ging nog een stapje omhoog, want het drietal moest de proef 's nachts ondergaan. Uiteindelijk viel Hofman als eerste, waarna Akwasi het langst bleef staan en dus terugkeert in de Expeditie.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rijk Hofman moet Expeditie Robinson verlaten na zenuwslopende balkproef of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV