Prins Harry over relatie met William: "We zien elkaar minder vaak"

Prins Harry over relatie met William: "We zien elkaar minder vaak"

<em>Prins Harry</em> over relatie met William: &quot;We zien elkaar minder vaak&quot; De afgelopen jaren is er regelmatig gespeculeerd over een enigszins verkoelde relatie tussen Prins Harry en zijn oudere broer William. Nu zegt hij daarover: "We zien elkaar niet meer zo vaak als eerst maar dat komt ook omdat we beiden druk zijn." Verschillende paden"We zitten op verschillende paden", vervolgt de prins. "Maar ik zal er altijd voor hem zijn en ik weet dat hij er ook altijd voor mij is." Er lijkt dus weinig mis met de relatie tussen de twee broers, ondanks dat de Britse pers men dat graag wil doen geloven. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Emotionele Meghan Markle bekent dat het niet goed met haar gaat Bekijk deze video » Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten" Bekijk deze video »
TV :
Prins Harry over relatie met William: "We zien elkaar minder vaak"

De afgelopen jaren is er regelmatig gespeculeerd over een enigszins verkoelde relatie tussen Prins Harry en zijn oudere broer William. Nu zegt hij daarover: "We zien elkaar niet meer zo vaak als eerst maar dat komt ook omdat we beiden druk zijn."

Verschillende paden
"We zitten op verschillende paden", vervolgt de prins. "Maar ik zal er altijd voor hem zijn en ik weet dat hij er ook altijd voor mij is." Er lijkt dus weinig mis met de relatie tussen de twee broers, ondanks dat de Britse pers men dat graag wil doen geloven. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry over relatie met William: "We zien elkaar minder vaak" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV