Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten"

Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten"

<em>Meghan Markle</em>: &quot;Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten&quot; Meghan Markle is bijzonder openhartig, in een interview dat gisteren in Engeland werd uitgezonden. Ze vertelt onder andere dat het lastig is om met de Britse pers om te gaan: "Ik had geen idee. VerwoestenToen ze prins Harry ontmoette, waren haar Amerikaanse vrienden blij voor haar omdat ze zo gelukkig was. Haar Britse vrienden zagen het echter anders. Die zeiden: "Hij is vast heel leuk maar je moet het niet doen want de tabloids zullen je leven verwoesten", aldus Markle. "Maar het is inderdaad ingewikkeld." Bekijk het fragment van Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis hierboven. Bekijk ook Emotionele Meghan Markle bekent dat het niet goed met haar gaat Bekijk deze video » Yolanthe Cabau doet alles extra snel in de sportschool Bekijk deze video » Prins Harry over relatie met William: "We zien elkaar minder vaak" Bekijk deze video »
Nieuws :
Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten"

Meghan Markle is bijzonder openhartig, in een interview dat gisteren in Engeland werd uitgezonden. Ze vertelt onder andere dat het lastig is om met de Britse pers om te gaan: "Ik had geen idee.

Verwoesten
Toen ze prins Harry ontmoette, waren haar Amerikaanse vrienden blij voor haar omdat ze zo gelukkig was. Haar Britse vrienden zagen het echter anders. Die zeiden: "Hij is vast heel leuk maar je moet het niet doen want de tabloids zullen je leven verwoesten", aldus Markle. "Maar het is inderdaad ingewikkeld." Bekijk het fragment van Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV