Michael van Gerwen wint Champions League of Darts en heeft palmares compleet

Michael van Gerwen wint Champions League of Darts en heeft palmares compleet

<em>Michael van Gerwen</em> wint Champions League of Darts en heeft palmares compleet Michael van Gerwen domineert de dartwereld nu al zo'n zes à zeven jaar, en hij won (bijna) alles wat er te winnen valt. Gisteravond voegde hij de enige nog ontbrekende titel toe aan zijn palmares: de Champions League of Darts. Daar was wel een comeback voor nodig. MatchdartsIn de finale nam Van Gerwen het op tegen Peter Wright, en de Schot kwam met 10-7 voor te staan. Er zijn elf gewonnen legs nodig voor de titel, en Wright kreeg maar liefst drie matchdarts. Ze gingen echter allemaal mis, en die klap kwam hij niet meer te boven. Van Gerwen vocht zich terug en mocht uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis. Bekijk de samenvatting van de finale tussen Michael van Gerwen en Peter Wright hierboven. Michael van Gerwen verpulvert landgenoot Jeffrey de Zwaan op World Grand Prix Bekijk deze video » Hilarisch: De gezichten van Van Gerwen Bekijk deze video » Dartkoning Michael van Gerwen onthult geslacht van tweede kindje met een gigantische bossche bol Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen wint Champions League of Darts en heeft palmares compleet

Michael van Gerwen domineert de dartwereld nu al zo'n zes à zeven jaar, en hij won (bijna) alles wat er te winnen valt. Gisteravond voegde hij de enige nog ontbrekende titel toe aan zijn palmares: de Champions League of Darts. Daar was wel een comeback voor nodig.

Matchdarts
In de finale nam Van Gerwen het op tegen Peter Wright, en de Schot kwam met 10-7 voor te staan. Er zijn elf gewonnen legs nodig voor de titel, en Wright kreeg maar liefst drie matchdarts. Ze gingen echter allemaal mis, en die klap kwam hij niet meer te boven. Van Gerwen vocht zich terug en mocht uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis.

Bekijk de samenvatting van de finale tussen Michael van Gerwen en Peter Wright hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen wint Champions League of Darts en heeft palmares compleet of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV