Hoofdrolspeelster Tina Turner Musical is geen bekende Nederlander

Hoofdrolspeelster Tina Turner Musical is geen bekende Nederlander

Hoofdrolspeelster <em>Tina Turner Musical</em> is geen bekende Nederlander Maandag wordt bekend wie de hoofdrol gaat spelen in Tina, de Tina Turner Musical, over het leven van, heel verrassend, Tina Turner. Albert Verlinde, die de show produceert, wil nog niet verklappen om wie het gaat maar zegt al wel het volgende: "Een tipje van de sluier: het is een Nederlands meisje dat jarenlang in het buitenland heeft gewerkt. Ze komt speciaal voor deze show terug naar Nederland." Hij laat verder weten dat het niet om een bekende Nederlander gaat. Bekijk het fragment van Koffietijd hierboven. Bekijk ook Quinty en Loretta hebben slappe lach bij Koffietijd Bekijk deze video » Prins Harry over relatie met William: "We zien elkaar minder vaak" Bekijk deze video » Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten" Bekijk deze video »
TV :
Hoofdrolspeelster Tina Turner Musical is geen bekende Nederlander

Maandag wordt bekend wie de hoofdrol gaat spelen in Tina, de Tina Turner Musical, over het leven van, heel verrassend, Tina Turner. Albert Verlinde, die de show produceert, wil nog niet verklappen om wie het gaat maar zegt al wel het volgende: "Een tipje van de sluier: het is een Nederlands meisje dat jarenlang in het buitenland heeft gewerkt. Ze komt speciaal voor deze show terug naar Nederland." Hij laat verder weten dat het niet om een bekende Nederlander gaat. Bekijk het fragment van Koffietijd hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoofdrolspeelster Tina Turner Musical is geen bekende Nederlander of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV