Opvallende beelden Vader Ruinerwold opgedoken

Opvallende beelden Vader Ruinerwold opgedoken

Opvallende beelden <em>Vader Ruinerwold</em> opgedoken Er zijn opvallende beelden van de vader van het gezin uit Ruinerwold, dat vorige week het Nederlandse nieuws grotendeels bepaalde, opgedoken. Te zien is hoe hij bijzondere oefeningen uitvoert die als doel hebben mensen spiritueel verder te helpen. Ook zou hij de afgelopen jaren veel artikelen over zijn evangelie gepubliceerd hebben. Bekijk de beelden van het AD hierboven. Bekijk ook Ondergedoken gezin Ruinerwold, Drenthe: "Jongen was al negen jaar niet buiten geweest" Bekijk deze video » Vader van spookgezin in Ruinerwold lijkt hoofddader Bekijk deze video » Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten" Bekijk deze video »
Nieuws :
Opvallende beelden Vader Ruinerwold opgedoken

Er zijn opvallende beelden van de vader van het gezin uit Ruinerwold, dat vorige week het Nederlandse nieuws grotendeels bepaalde, opgedoken. Te zien is hoe hij bijzondere oefeningen uitvoert die als doel hebben mensen spiritueel verder te helpen. Ook zou hij de afgelopen jaren veel artikelen over zijn evangelie gepubliceerd hebben. Bekijk de beelden van het AD hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opvallende beelden Vader Ruinerwold opgedoken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV