Eerste beelden Door andere Ogen over Linda de Mol

Eerste beelden Door andere Ogen over Linda de Mol

Eerste beelden <em>Door andere Ogen</em> over Linda de Mol In Door Andere Ogen is maandagavond een portret te zien over Linda de Mol. Een aantal collega's en vrienden praten over het multitalent: "Linda is heel erg goed om in een hele korte tijd een bandje met iemand te maken", aldus Tjitske Reidinga. Bekijk de eerste beelden van het Omroep MAX-programma hierboven. Bekijk ook Linda de Mol in metro belaagd door man met erectie Bekijk deze video » Slotaflevering Familie Kruys: Bette's 50ste verjaardag wordt uitbundig gevierd Bekijk deze video » Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten" Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Door andere Ogen over Linda de Mol

In Door Andere Ogen is maandagavond een portret te zien over Linda de Mol. Een aantal collega's en vrienden praten over het multitalent: "Linda is heel erg goed om in een hele korte tijd een bandje met iemand te maken", aldus Tjitske Reidinga. Bekijk de eerste beelden van het Omroep MAX-programma hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Door andere Ogen over Linda de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV