Ook Rachel aanwezig bij André Hazes in Ahoy

Ook Rachel aanwezig bij André Hazes in Ahoy

Ook Rachel aanwezig bij <em>André Hazes</em> in Ahoy De relatie tussen André Hazes en zijn moeder Rachel is de afgelopen jaren niet altijd even goed geweest. Daarom was het extra bijzonder dat ze dit weekend aanwezig was bij een van de concerten van haar zoon in Ahoy. Bekijk hierboven beelden van het nummer Hé Ouwe, dat hij opdroeg aan zijn vader. Hieronder zie je foto's van de zanger samen met zijn trotse moeder. Bekijk ook André Hazes na Ahoy-concert: "Monique is er en we zijn goed" Bekijk deze video » André Hazes over Ahoy concertreeks: "Op het einde had ik het een beetje zwaar" Bekijk deze video » Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten" Bekijk deze video »
Show :
Ook Rachel aanwezig bij André Hazes in Ahoy

De relatie tussen André Hazes en zijn moeder Rachel is de afgelopen jaren niet altijd even goed geweest. Daarom was het extra bijzonder dat ze dit weekend aanwezig was bij een van de concerten van haar zoon in Ahoy. Bekijk hierboven beelden van het nummer Hé Ouwe, dat hij opdroeg aan zijn vader. Hieronder zie je foto's van de zanger samen met zijn trotse moeder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ook Rachel aanwezig bij André Hazes in Ahoy of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV