Eerste beelden Broeders in Berlijn met Maarten en Vincent van Rossem

Eerste beelden Broeders in Berlijn met Maarten en Vincent van Rossem

Eerste beelden Broeders in Berlijn met Maarten en Vincent van Rossem Vanaf donderdag 24 oktober is de vierdelige documentaireserie Broeders in Berlijn te zien op NPO 2. In dit programma gaan broers Maarten en Vincent van Rossem naar Berlijn, Dresden en Leipzig om, dertig jaar na de val van de muur, te onderzoeken wat het Duitsland en Europa gebracht heeft. Broeders in Berlijn is vanaf donderdag 24 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2.Je kunt vanaf dan elke aflevering van Broeders in Berlijn terugkijken bij Gids.tv. Maarten van Rossem over De Slimste Mens: 'Ik vond het ongelooflijk waardeloos' Bekijk deze video » Ongebruikelijk emotionele Maarten van Rossem over zijn zieke zus Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Broeders in Berlijn met Maarten en Vincent van Rossem

Vanaf donderdag 24 oktober is de vierdelige documentaireserie Broeders in Berlijn te zien op NPO 2. In dit programma gaan broers Maarten en Vincent van Rossem naar Berlijn, Dresden en Leipzig om, dertig jaar na de val van de muur, te onderzoeken wat het Duitsland en Europa gebracht heeft.

Broeders in Berlijn is vanaf donderdag 24 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2.Je kunt vanaf dan elke aflevering van Broeders in Berlijn terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Broeders in Berlijn met Maarten en Vincent van Rossem of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV