Zoektocht Sacco Tange maandag niet hervat. Dinsdag vermoedelijk duikers het water in.

Zoektocht Sacco Tange maandag niet hervat. Dinsdag vermoedelijk duikers het water in.

Zoektocht <em>Sacco Tange</em> maandag niet hervat. Dinsdag vermoedelijk duikers het water in. De massale zoektocht naar de vermiste hockeyvader Sacco Tange uit Oosterhout heeft afgelopen weekend niets opgeleverd. Besloten is om maandag niet verder te zoeken; de politie wil eerst een plan van aanpak maken. Mogelijk gezienZondag werd door ongeveer honderd vrijwilligers samen met militairen en agenten gezocht naar sporen van de 53-jarige man in het natuurgebied bij Den Hout. "De reden dat ze hier zijn gaan zoeken is omdat iemand hem daar mogelijk had gezien", aldus BN de Stem-verslaggever Sjoerd Marcelissen. Er werd echter niets aangetroffen dat verband houdt met de verdwijning. DuikersDe verwachting is dat in de loop van de week duikers gaan helpen bij de zoektocht: "Er liggen in dit gebied diverse wateren en plassen waar de duikers vermoedelijk in gaan zoeken", aldus Marcelissen. Bekijk het fragment van de Ochtendshow to Go hierboven. Bekijk ook Flinke opkomst zoekactie naar vermiste vader Sacco Tange (53) uit Oosterhout Bekijk deze video » Doden in Hengelo: "Buurman hoorde een gil" Bekijk deze video » Opvallende beelden Vader Ruinerwold opgedoken Bekijk deze video »
Nieuws :
Zoektocht Sacco Tange maandag niet hervat. Dinsdag vermoedelijk duikers het water in.

De massale zoektocht naar de vermiste hockeyvader Sacco Tange uit Oosterhout heeft afgelopen weekend niets opgeleverd. Besloten is om maandag niet verder te zoeken; de politie wil eerst een plan van aanpak maken.

Mogelijk gezien
Zondag werd door ongeveer honderd vrijwilligers samen met militairen en agenten gezocht naar sporen van de 53-jarige man in het natuurgebied bij Den Hout. "De reden dat ze hier zijn gaan zoeken is omdat iemand hem daar mogelijk had gezien", aldus BN de Stem-verslaggever Sjoerd Marcelissen. Er werd echter niets aangetroffen dat verband houdt met de verdwijning.

Duikers
De verwachting is dat in de loop van de week duikers gaan helpen bij de zoektocht: "Er liggen in dit gebied diverse wateren en plassen waar de duikers vermoedelijk in gaan zoeken", aldus Marcelissen. Bekijk het fragment van de Ochtendshow to Go hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoektocht Sacco Tange maandag niet hervat. Dinsdag vermoedelijk duikers het water in. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV