Regisseur Martin Scorsese over The Irishman: "Al Pacino was niet te stoppen!"

Regisseur Martin Scorsese over The Irishman: "Al Pacino was niet te stoppen!"

Regisseur Martin Scorsese over <em>The Irishman</em>: &quot;Al Pacino was niet te stoppen!&quot; Het decennium is bijna ten einde, maar op de valreep verschijnt nog één van de films waar het langst naar uitgekeken is: The Irishman. Voor deze gangsterfilm werkten topacteurs Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci en Harvey Keitel samen met de legendarische regisseur Martin Scorsese. IconenHet vijftal hoort bij de iconen van de Amerikaanse filmgeschiedenis, en het feit dat ze volledig de vrije hand kregen van Netflix (die het project financierde) belooft veel. De eerste reacties zijn lovend, en ondanks het feit dat de film drieënhalf uur duurt is het volgens critici niet moeilijk om de aandacht vast te houden. Regisseur Scorsese werd samen met De Niro en Pacino geïnterviewd door CBS Sunday Morning. Bekijk nieuwe trailer The Irishman met Robert De Niro, Al Pacino en meer Bekijk deze video » ImproviserenDe cast en crew is al een aantal jaar bezig met het verfilmen van het verhaal van Frank Sheeran, die regelmatig smerige klusjes opknapte - zoals moord. Hij beweert in zijn boek I Heard You Paint Houses dat hij de op mysterieuze wijze verdwenen vakbondsleider Jimmy Hoffa heeft vermoord. Hoffa wordt gespeeld door Pacino, en hij kreeg veel vrijheid om te improviseren van Scorsese. Dat ging soms wel héél ver: "Hij was niet te stoppen!" aldus de regisseur. The Irishman is vanaf 27 november exclusief te zien op Netflix. Bekijk het interview met Martin Scorsese, Robert De Niro en Al Pacino hierboven. Bekijk eerste trailer Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese Bekijk deze video » Scorsese's The Irishman duurste film ooit voor Netflix Bekijk deze video » Robert De Niro over rol in Joker: "Wat Joaquin Phoenix mij aandoet is niet leuk" Bekijk deze video »
Film :
Regisseur Martin Scorsese over The Irishman: "Al Pacino was niet te stoppen!"

Het decennium is bijna ten einde, maar op de valreep verschijnt nog één van de films waar het langst naar uitgekeken is: The Irishman. Voor deze gangsterfilm werkten topacteurs Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci en Harvey Keitel samen met de legendarische regisseur Martin Scorsese.

Iconen
Het vijftal hoort bij de iconen van de Amerikaanse filmgeschiedenis, en het feit dat ze volledig de vrije hand kregen van Netflix (die het project financierde) belooft veel. De eerste reacties zijn lovend, en ondanks het feit dat de film drieënhalf uur duurt is het volgens critici niet moeilijk om de aandacht vast te houden. Regisseur Scorsese werd samen met De Niro en Pacino geïnterviewd door CBS Sunday Morning.

Improviseren
De cast en crew is al een aantal jaar bezig met het verfilmen van het verhaal van Frank Sheeran, die regelmatig smerige klusjes opknapte - zoals moord. Hij beweert in zijn boek I Heard You Paint Houses dat hij de op mysterieuze wijze verdwenen vakbondsleider Jimmy Hoffa heeft vermoord. Hoffa wordt gespeeld door Pacino, en hij kreeg veel vrijheid om te improviseren van Scorsese. Dat ging soms wel héél ver: "Hij was niet te stoppen!" aldus de regisseur.

The Irishman is vanaf 27 november exclusief te zien op Netflix. Bekijk het interview met Martin Scorsese, Robert De Niro en Al Pacino hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Regisseur Martin Scorsese over The Irishman: "Al Pacino was niet te stoppen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV