Nabeschouwing Expeditie Robinson met Rijk Hofman: "Ik zat alleen maar te trillen"

Nabeschouwing Expeditie Robinson met Rijk Hofman: "Ik zat alleen maar te trillen"

Nabeschouwing <em>Expeditie Robinson</em> met Rijk Hofman: &quot;Ik zat alleen maar te trillen&quot; De aflevering van Expeditie Robinson van gisteravond was bloedstollend spannend, en er is weer genoeg om over na te praten. Afvaller Rijk Hofman komt langs bij De Telegraaf voor een nabeschouwing, en hij vertelt dat de balkproef ontzettend zwaar was vanwege zijn verslapte fysieke gesteldheid: "Ik zat alleen maar te trillen." PetitieHofman is misschien wel de zieligste kandidaat van dit jaar. Vanaf dag één zit hij op Duivelseiland, waar hij ook een aantal dagen alleen moest doorbrengen, en nu viel hij vlak voor de samensmelting af. Daarom is er online een petitie gestart om hem volgend jaar ook weer mee te laten doen, en die is al bijna 2000 keer ondertekend op het moment van schrijven. Veel mensen vinden het namelijk niet eerlijk dat de verzwakte Rijk aan een balkproef werd onderworpen. Bekijk de nabeschouwing van Expeditie Robinson met Rijk Hofman hierboven. Expeditie Robinson: samensmeltingsdiner zorgt voor vreugde Bekijk deze video » Rijk Hofman moet Expeditie Robinson verlaten na zenuwslopende balkproef Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Nabeschouwing Expeditie Robinson met Rijk Hofman: "Ik zat alleen maar te trillen"

De aflevering van Expeditie Robinson van gisteravond was bloedstollend spannend, en er is weer genoeg om over na te praten. Afvaller Rijk Hofman komt langs bij De Telegraaf voor een nabeschouwing, en hij vertelt dat de balkproef ontzettend zwaar was vanwege zijn verslapte fysieke gesteldheid: "Ik zat alleen maar te trillen."

Petitie
Hofman is misschien wel de zieligste kandidaat van dit jaar. Vanaf dag één zit hij op Duivelseiland, waar hij ook een aantal dagen alleen moest doorbrengen, en nu viel hij vlak voor de samensmelting af. Daarom is er online een petitie gestart om hem volgend jaar ook weer mee te laten doen, en die is al bijna 2000 keer ondertekend op het moment van schrijven. Veel mensen vinden het namelijk niet eerlijk dat de verzwakte Rijk aan een balkproef werd onderworpen.

Bekijk de nabeschouwing van Expeditie Robinson met Rijk Hofman hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Expeditie Robinson met Rijk Hofman: "Ik zat alleen maar te trillen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV