De finale van Utopia is begonnen: wie moet binnenkort vertrekken?

De finale van Utopia is begonnen: wie moet binnenkort vertrekken?

De finale van <em>Utopia</em> is begonnen: wie moet binnenkort vertrekken? Het tv-programma Utopia gaat de laatste fase in. Aan het eind van het jaar stopt het definitief, en dat betekent dat er een winnaar moet komen. De finale gaat woensdag beginnen, en er moet al snel besloten worden wie als eerste 'het beloofde land' moet verlaten. PanischIn alle vroegte worden de Utopianen gewekt door de omineuze stem die over het terrein galmt. Hij deelt mee dat de bewoners over een uur klaar moeten staan, en dan volgt de verdere uitleg. Sommige bewoners kunnen hun geluk niet op, maar anderen zitten zich alweer te ergeren: "Mensen worden gelijk helemaal panisch joh!" Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Bekijk het fragment uit de aflevering van komende woensdag (23 oktober) hierboven. Utopia-Jessie over Shelley: "Ik haat dat kind zo" Bekijk deze video » Utopia: Alexandra schrikt zich dood Bekijk deze video » Utopia: Jordie moet ijskoude vijver in springen Bekijk deze video »
Autosport :
De finale van Utopia is begonnen: wie moet binnenkort vertrekken?

Het tv-programma Utopia gaat de laatste fase in. Aan het eind van het jaar stopt het definitief, en dat betekent dat er een winnaar moet komen. De finale gaat woensdag beginnen, en er moet al snel besloten worden wie als eerste 'het beloofde land' moet verlaten.

Panisch
In alle vroegte worden de Utopianen gewekt door de omineuze stem die over het terrein galmt. Hij deelt mee dat de bewoners over een uur klaar moeten staan, en dan volgt de verdere uitleg. Sommige bewoners kunnen hun geluk niet op, maar anderen zitten zich alweer te ergeren: "Mensen worden gelijk helemaal panisch joh!"

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Bekijk het fragment uit de aflevering van komende woensdag (23 oktober) hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De finale van Utopia is begonnen: wie moet binnenkort vertrekken? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV