Sjors van der Panne zingt 'Als ze er niet is' in Het mooiste liedje

Sjors van der Panne zingt 'Als ze er niet is' in Het mooiste liedje

Sjors van der Panne zingt 'Als ze er niet is' in <em>Het mooiste liedje</em> De Dijk heeft talloze hits op hun naam staan: 'Bloedend hart', 'Binnen zonder kloppen', 'Mag het licht uit' en 'Dansen op de vulkaan' zijn slechts enkele voorbeelden. Eén van hun populairste nummers blijft echter 'Als ze er niet is', en Sjors van der Panne brengt het lied uit 1994 ten gehore in Het mooiste liedje. Bekijk het optreden van Sjors van der Panne hierboven. Het Mooiste Liedje: Ruth Jacott zingt Laat me van Ramses Shaffy Bekijk deze video » Het mooiste liedje gemist? Sjors van der Panne zingt 'Kronenburg Park' Bekijk deze video »
TV :
Sjors van der Panne zingt 'Als ze er niet is' in Het mooiste liedje

De Dijk heeft talloze hits op hun naam staan: 'Bloedend hart', 'Binnen zonder kloppen', 'Mag het licht uit' en 'Dansen op de vulkaan' zijn slechts enkele voorbeelden. Eén van hun populairste nummers blijft echter 'Als ze er niet is', en Sjors van der Panne brengt het lied uit 1994 ten gehore in Het mooiste liedje.

Bekijk het optreden van Sjors van der Panne hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sjors van der Panne zingt 'Als ze er niet is' in Het mooiste liedje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV