Het mooiste liedje gemist? Ruth Jacott zingt 'Never nooit meer'

Het mooiste liedje gemist? Ruth Jacott zingt 'Never nooit meer'

<em>Het mooiste liedje</em> gemist? Ruth Jacott zingt 'Never nooit meer' De Rotterdamse R&B-groep Re-Play was mateloos populair in de jaren negentig, en Gordon timmerde ook hard aan de weg. Samen kwamen ze in 1999 met het nummer 'Never nooit meer', dat de vijfde plaats in de Top 40 haalde. Ruth Jacott zingt het lied in Het mooiste liedje van Nederland. Bekijk het optreden van Ruth Jacott hierboven. Het mooiste liedje gemist? Sjors van der Panne zingt 'Kronenburg Park' Bekijk deze video » Sjors van der Panne zingt 'Als ze er niet is' in Het mooiste liedje Bekijk deze video »
TV :
Het mooiste liedje gemist? Ruth Jacott zingt 'Never nooit meer'

De Rotterdamse R&B-groep Re-Play was mateloos populair in de jaren negentig, en Gordon timmerde ook hard aan de weg. Samen kwamen ze in 1999 met het nummer 'Never nooit meer', dat de vijfde plaats in de Top 40 haalde. Ruth Jacott zingt het lied in Het mooiste liedje van Nederland.

Bekijk het optreden van Ruth Jacott hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het mooiste liedje gemist? Ruth Jacott zingt 'Never nooit meer' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV