Ruth Jacott zingt 'Laat me' in Het mooiste liedje: bekijk het volledige optreden

Ruth Jacott zingt 'Laat me' in Het mooiste liedje: bekijk het volledige optreden

Ruth Jacott zingt 'Laat me' in <em>Het mooiste liedje</em>: bekijk het volledige optreden We gaven eerder al een voorproefje van Ruth Jacotts schitterende vertolking van 'Laat me' in Het mooiste liedje van Nederland, maar uiteraard kunnen we je het volledige optreden niet onthouden. De klassieker van Ramses Shaffy mocht van de jury door naar de finale, waar nu vier liedjes in zitten: 'Avond' van Boudewijn de Groot, 'Brabant' van Guus Meeuwis, 'De bestemming' van Marco Borsato en 'Laat me'. Bekijk het optreden van Ruth Jacott hierboven. Het mooiste liedje gemist? Sjors van der Panne zingt 'Kronenburg Park' Bekijk deze video » Sjors van der Panne zingt 'Als ze er niet is' in Het mooiste liedje Bekijk deze video »
TV :
Ruth Jacott zingt 'Laat me' in Het mooiste liedje: bekijk het volledige optreden

We gaven eerder al een voorproefje van Ruth Jacotts schitterende vertolking van 'Laat me' in Het mooiste liedje van Nederland, maar uiteraard kunnen we je het volledige optreden niet onthouden. De klassieker van Ramses Shaffy mocht van de jury door naar de finale, waar nu vier liedjes in zitten: 'Avond' van Boudewijn de Groot, 'Brabant' van Guus Meeuwis, 'De bestemming' van Marco Borsato en 'Laat me'.

Bekijk het optreden van Ruth Jacott hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ruth Jacott zingt 'Laat me' in Het mooiste liedje: bekijk het volledige optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV