Lisa Lois maakt in Het mooiste liedje veel indruk met 'Lost' van Anouk

Lisa Lois maakt in Het mooiste liedje veel indruk met 'Lost' van Anouk

Lisa Lois maakt in <em>Het mooiste liedje</em> veel indruk met 'Lost' van Anouk Lisa Lois, die in 2009 X Factor won, maakte gisteravond grote indruk met haar vertolking van Anouks 'Lost' in het programma Het mooiste liedje van Nederland. Het breekbare liedje ging niet door naar de finale, maar kon wel op veel waardering rekenen. 'Lost' haalde in 2005 de tweede plaats in de Nederlandse Top 40. Bekijk het optreden van Lisa Lois hierboven. Ruth Jacott zingt 'Laat me' in Het mooiste liedje: bekijk het volledige optreden Bekijk deze video » Het mooiste liedje gemist? Lisa Lois en Jeroen van der Boom zingen 'Zoutelande' Bekijk deze video »
TV :
Lisa Lois maakt in Het mooiste liedje veel indruk met 'Lost' van Anouk

Lisa Lois, die in 2009 X Factor won, maakte gisteravond grote indruk met haar vertolking van Anouks 'Lost' in het programma Het mooiste liedje van Nederland. Het breekbare liedje ging niet door naar de finale, maar kon wel op veel waardering rekenen. 'Lost' haalde in 2005 de tweede plaats in de Nederlandse Top 40.

Bekijk het optreden van Lisa Lois hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lisa Lois maakt in Het mooiste liedje veel indruk met 'Lost' van Anouk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV