Burgemeester geschokt door gezinsdrama Hengelo: "Dit is vreselijk"

Burgemeester geschokt door gezinsdrama Hengelo: "Dit is vreselijk"

Burgemeester geschokt door <em>gezinsdrama Hengelo</em>: &quot;Dit is vreselijk&quot; Vanmorgen werd een overleden echtpaar gevonden in het dorp Hengelo (Gelderland). Een grote schok voor de gemeenschap, en ook voor burgemeester Besselink: "Dit is vreselijk." Ze vertelt dat ze vandaag veel informatie heeft verzameld, maar dat het belangrijkste nog moet komen: samen zijn met de direct betrokkenen en de familie. Bekijk het interview met burgemeester Besselink hierboven. Doden in Hengelo: "Buurman hoorde een gil" Bekijk deze video »
Nieuws :
Burgemeester geschokt door gezinsdrama Hengelo: "Dit is vreselijk"

Vanmorgen werd een overleden echtpaar gevonden in het dorp Hengelo (Gelderland). Een grote schok voor de gemeenschap, en ook voor burgemeester Besselink: "Dit is vreselijk." Ze vertelt dat ze vandaag veel informatie heeft verzameld, maar dat het belangrijkste nog moet komen: samen zijn met de direct betrokkenen en de familie.

Bekijk het interview met burgemeester Besselink hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester geschokt door gezinsdrama Hengelo: "Dit is vreselijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV