Kan Max Verstappen de Formule 1 GP van Mexico voor de derde keer op rij winnen?

Kan Max Verstappen de Formule 1 GP van Mexico voor de derde keer op rij winnen?

Kan <em>Max Verstappen</em> de Formule 1 GP van Mexico voor de derde keer op rij winnen? Komend weekend staat de Formule 1 GP van Mexico op het programma. Die race werd de afgelopen twee jaar gewonnen door Max Verstappen, maar kan de Nederlander 'm voor de derde keer op rij winnen? Allard Kalff en Kees van de Grint bespreken de kansen van Verstappen en blikken vooruit op het raceweekend. Bekijk de voorbeschouwing van RTL GP Slipstream op de Formule 1 GP van Mexico hierboven. Formule 1: Max Verstappen valt uit tijdens de GP van Japan Bekijk deze video » De crash tussen Max Verstappen en Charles Leclerc uitgelegd: wat gebeurde er? Bekijk deze video » Nabeschouwing Formule 1 GP van Japan: "Leclerc deed hetzelfde als Verstappen" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Kan Max Verstappen de Formule 1 GP van Mexico voor de derde keer op rij winnen?

Komend weekend staat de Formule 1 GP van Mexico op het programma. Die race werd de afgelopen twee jaar gewonnen door Max Verstappen, maar kan de Nederlander 'm voor de derde keer op rij winnen? Allard Kalff en Kees van de Grint bespreken de kansen van Verstappen en blikken vooruit op het raceweekend.

Bekijk de voorbeschouwing van RTL GP Slipstream op de Formule 1 GP van Mexico hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kan Max Verstappen de Formule 1 GP van Mexico voor de derde keer op rij winnen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV