Hugo Kennis teleurgesteld in Expeditie Robinson: "Ik dacht dat ik de eerste finalist was"

Hugo Kennis teleurgesteld in Expeditie Robinson: "Ik dacht dat ik de eerste finalist was"

Hugo Kennis teleurgesteld in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Ik dacht dat ik de eerste finalist was&quot; Gisteravond zagen we weer een spectaculaire aflevering van Expeditie Robinson, waar de eerste individuele proef werd gehouden en de kandidaten mochten aanschuiven bij het samensmeltingsdiner. Tv-kok Hugo Kennis dacht dat hij de eerste finalist was, maar dat liep even anders. KokosnotenPresentator Kaj Gorgels kondigde voor de proef namelijk aan dat degene die als eerste was, ook de eerste finalist zou zijn. Later bleek dat Hugo zijn plek op finalisteneiland wel zal moeten verdedigen, wat betekent dat hij na elke proef van dat eiland gekegeld kan worden. Niettemin is er veel lof voor zijn optreden bij de proef, waar hij zijn kennis als kok goed kon gebruiken: kokosnoten die niet klotsen, bevatten namelijk het meeste water. Bekijk het fragment uit 5 Uur Live hierboven. Expeditie Robinson: samensmeltingsdiner zorgt voor vreugde Bekijk deze video » Rijk Hofman moet Expeditie Robinson verlaten na zenuwslopende balkproef Bekijk deze video » Nabeschouwing Expeditie Robinson met Rijk Hofman: "Ik zat alleen maar te trillen" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Hugo Kennis teleurgesteld in Expeditie Robinson: "Ik dacht dat ik de eerste finalist was"

Gisteravond zagen we weer een spectaculaire aflevering van Expeditie Robinson, waar de eerste individuele proef werd gehouden en de kandidaten mochten aanschuiven bij het samensmeltingsdiner. Tv-kok Hugo Kennis dacht dat hij de eerste finalist was, maar dat liep even anders.

Kokosnoten
Presentator Kaj Gorgels kondigde voor de proef namelijk aan dat degene die als eerste was, ook de eerste finalist zou zijn. Later bleek dat Hugo zijn plek op finalisteneiland wel zal moeten verdedigen, wat betekent dat hij na elke proef van dat eiland gekegeld kan worden. Niettemin is er veel lof voor zijn optreden bij de proef, waar hij zijn kennis als kok goed kon gebruiken: kokosnoten die niet klotsen, bevatten namelijk het meeste water.

Bekijk het fragment uit 5 Uur Live hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo Kennis teleurgesteld in Expeditie Robinson: "Ik dacht dat ik de eerste finalist was" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV