Vader gezin Ruinerwold predikt evangelie op internet: "Leefde in zijn eigen wereld"

Vader gezin Ruinerwold predikt evangelie op internet: "Leefde in zijn eigen wereld"

Vader gezin <em>Ruinerwold</em> predikt evangelie op internet: &quot;Leefde in zijn eigen wereld&quot; Nog altijd houdt de bizarre zaak van het 'spookgezin' uit Ruinerwold de gemoederen bezig. Vandaag publiceerde de Volkskrant een stuk waaruit blijkt dat vader Gerrit-Jan van D. bijzonder actief was op internet. Volgens Peter R. de Vries leefde de zonderlinge man volledig in zijn eigen wereld. Eigen religieVan D. heeft een soort eigen religie geschapen, waar hij buitengewoon overtuigd van is. Ook heeft hij via internet allerlei bijzondere instructievideo's gedeeld. Daar komt nog een video-interview uit 2006 bovenop, dat in handen is van de Telegraaf, en waarin hij zijn bizarre ideeën over het einde der tijden uiteenzet. Peter R. de Vries erkent overigens wel dat er wel een zekere lijn in zijn online activiteiten zat. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Vader van spookgezin in Ruinerwold lijkt hoofddader Bekijk deze video » Hoe kon gezin uit Ruinerwold zo lang afgezonderd leven? Bekijk deze video » Opvallende beelden Vader Ruinerwold opgedoken Bekijk deze video »
Nieuws :
Vader gezin Ruinerwold predikt evangelie op internet: "Leefde in zijn eigen wereld"

Nog altijd houdt de bizarre zaak van het 'spookgezin' uit Ruinerwold de gemoederen bezig. Vandaag publiceerde de Volkskrant een stuk waaruit blijkt dat vader Gerrit-Jan van D. bijzonder actief was op internet. Volgens Peter R. de Vries leefde de zonderlinge man volledig in zijn eigen wereld.

Eigen religie
Van D. heeft een soort eigen religie geschapen, waar hij buitengewoon overtuigd van is. Ook heeft hij via internet allerlei bijzondere instructievideo's gedeeld. Daar komt nog een video-interview uit 2006 bovenop, dat in handen is van de Telegraaf, en waarin hij zijn bizarre ideeën over het einde der tijden uiteenzet. Peter R. de Vries erkent overigens wel dat er wel een zekere lijn in zijn online activiteiten zat.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vader gezin Ruinerwold predikt evangelie op internet: "Leefde in zijn eigen wereld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV