Gallyon van Vessem neemt emotioneel afscheid van Hart van Nederland

Gallyon van Vessem neemt emotioneel afscheid van Hart van Nederland

<em>Gallyon van Vessem</em> neemt emotioneel afscheid van <em>Hart van Nederland</em> Gallyon van Vessem nam afgelopen uitzending van Hart van Nederland afscheid van het programma. De presentatrice bedankte iedereen die aan het programma mee heeft geholpen. Daarnaast sprak ze een speciaal dankwoord uit aan de kijker van het programma. Bekijk de beelden van het afscheid van Gallyon van Vessem hierboven. Doden Hengelo zijn echtpaar, politie arresteert zoon Bekijk deze video » Boa's krijgen pepperspray en mogelijk wapenstok en taser: 'Moeten handhaven' Bekijk deze video » Gallyon van Vessem neemt afscheid van Hart van Nederland: haar mooiste momenten Bekijk deze video »
TV :
Gallyon van Vessem neemt emotioneel afscheid van Hart van Nederland

Gallyon van Vessem nam afgelopen uitzending van Hart van Nederland afscheid van het programma. De presentatrice bedankte iedereen die aan het programma mee heeft geholpen. Daarnaast sprak ze een speciaal dankwoord uit aan de kijker van het programma.

Bekijk de beelden van het afscheid van Gallyon van Vessem hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gallyon van Vessem neemt emotioneel afscheid van Hart van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV